Recreatief & zakelijk

Buitengewoon overnachten bij Munnickenheide in Terheijden

Munnickenheide ligt aan het Munnikenhof in het buitengebied van Terheijden en is van origine een boerderij. Deze bouwden we recent om tot een unieke overnachtingsplaats met veel mogelijkheden. Je kunt bij ons namelijk overnachten in de luxe kamer van maar liefst 50 m2 of in een van de comfortkamers van 30 m2! Verder hebben we de beschikking over vier stoere trekkershutten/Pods en bieden we je de gelegenheid om je eigen tent op ons royale kampeerveld op te zetten. Tot slot hebben we nog vijf studio’s, voor langer verblijf. 

Over onze Charme Camping

Op onze charme camping kun je relaxen en genieten van het buitenleven. Hoewel we geen boerderij meer hebben, lopen er nog wel kippen vrij rond en heeft de oorspronkelijke beplanting plaatsgemaakt voor een eetbare tuin. We hebben een mooi sanitairgebouw, en een gezellige huiskamer waarin we iedere ochtend een lekker ontbijt met diverse verse broodjes en streekproducten serveren. Deze huiskamer kan ook gereserveerd worden voor vergaderingen en teamuitjes.

Groepen tot en met 15 personen.

Onze locatie

Recreatief overnachten in pod, studio, kamer of tent.

Wil je er even tussenuit en zoek je een locatie om recreatief te overnachten? Wij bieden je diverse opties om te ontspannen in een landelijke sfeer met voldoende voorzieningen om uitgerust weer huiswaarts te gaan. Dat kan desgewenst met actieve uitstapjes die wij met lokale partners aanbieden.

Meer info

Zakelijke arrangementen en activiteiten

Zoekt u een accomodatie voor uw zakelijke overnachting, vergadering, training of teambuilding? Wij bieden diverse opties om je medewerkers, collega’s of gasten onder te brengen in een landelijke sfeer met voldoende ‘zakelijke’ voorzieningen die je nodig hebt voor een goede bijeenkomst. Dit kan desgewenst met speciale ondersteunende apparatuur, die wij in overleg met jou, samen met partners kunnen verzorgen.

Meer info