Eetgelegenheden

Waar kunnen we lekker eten?

Deze vraag horen we natuurlijk hartstikke vaak van onze gasten. Er zijn in de omgeving van Munnickenheide veel leuke en bijzondere eetgelegenheden waar je lekker kunt eten. Hieronder tref je een aantal leuke, bijzondere restaurants waar we onze gasten graag naar toe verwijzen.

Het Pannekoeckershuis

afstand 1 km

Dit Pannenkoeken-restaurant ligt op wandelafstand van ons Gastenverblijf. Het restaurant heeft verschillende ruimtes met elk een eigen thema. Bij mooi weer kun je buiten eten op het terras.

Pannenkoekenhuis Koeckers Den Hout

Dit restaurant is zeer geschikt voor kinderen.

De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven. Vanuit het restaurant gaat een glijbaan een speelgrot in. Daar is een klimgrot en zelfs een bioscoop! Buiten is een ruime speeltuin met trampolines, schommels, een glijbaan enzovoorts. Achterop de placemat die de kinderen krijgen staat een leuke speurtocht door het restaurant en de speeltuin.

Ruiterspoor 71, 4911 BA Den Hout
T. 0162-455036
Bezoek de website

 

Café en Restaurant ‘Ons Thuis’

afstand 3 km

Aan de rand van Terheijden bevindt zich café en restaurant ‘Ons Thuis’. In een sfeervol en gezellig café kunt u terecht voor een lekkere kop koffie of een goed getapt glas bier. Ideaal wanneer u een dag heeft gefietst of wanneer u zin heeft in een gezellige avond uit!

Eetcafe ons thuis

De sfeer is ongedwongen en de bediening zorgt er graag voor dat u zich hier zeker welkom voelt met goede service en een mooie entourage.

Bredaseweg 20, 4844 CL Terheijden
T. 076-5931600
Bezoek de website

Restaurant De Buren

afstand 3,7 km
Bij restaurant De Buren staat eten, drinken, feesten staat voor gezellig ‘samen’ genieten van diverse kleine gerechtjes voor iedereen, op zijn eigen manier. Ze serveren tapas in een sfeervolle ruimte en u kunt gezellig drinken aan de bar. Service en gastvrijheid staan hier nog hoog in het vaandel.
restaurant de Buren Terheijden
Marktstraat 16, 4844 CR Terheijden
T. 076-8860662
Bezoek de website

Restaurant Ripasso

Afstand 6 km

Restaurant Ripasso is een landelijk gelegen restaurant tussen Terheijden en Wagenberg. Ze serveren culinaire gerechten a la carte kaart en verrassingsmenu’s. Daarnaast hebben ze ook een uitgebreide wijnkaart en kunt u kiezen voor een passend wijnarrangement bij het eten.

restaurant ripasso
Als u toe bent aan een culinaire avond, kunnen wij Restaurant Ripasso zeker aanbevelen. Je kunt er gratis parkeren en ook voor de kinderen serveren ze graag iets lekkers.

Moerdijkseweg 10, 4844 PD Terheijden
T. 076-5931297
Bezoek de website

 

Restaurant By Pascal

U vindt By Pascal midden in het centrum van Oosterhout in de Klappeijstraat. Restaurant By Pascal heeft een open keuken waardoor u direct contact heeft met topchef Pascal en zijn team. U kunt kiezen uit een drie, vier, vijf of zes gangen verrassingsmenu.

by pascal oosterhout

Beleef de sensatie van ondeugende, prikkelende en een tikje brutale gerechten die de topchef speciaal voor u bereid. Ze bieden graag een unieke culinaire topavond waarbij beleving, smaak en sensatie van de gerechten centraal staan.

Klappeijstraat 22, 4901 HE Oosterhout
T. 0162-436248
Bezoek de website.

Chefz Proeflokaal

Bij Chefz Proeflokaal bent u van harte welkom om te komen genieten van een heerlijke lunch, een diner of gewoon een gezellig drankje. Ze verwennen u graag met gerechten en drankjes van topniveau binnen in het Proeflokaal en in de zomer ook op het gezellige terras.
chefz oosterhout
Chefz Proeflokaal voegt de beleving van een gezellig cafébezoek samen met het genieten van heerlijke gerechten in een restaurant, begeleid door uitstekende drankjes.
Markt 14, 4901 EP Oosterhout
T. 0162-785314

Bezoek de website

Restaurant Perron

Midden op de Heuvel vindt u restaurant Perron. Met een verwarmd en overdekt terras is dit een ideale lokatie voor een gezellige middagborrel.

restaurant perron oosterhout

Na de borrel kunt u direct aanschuiven in het gezellige en intieme restaurant waar heerlijke gerechten worden geserveerd uit de Italiaanse keuken.

Heuvel 8, 4901 KC Oosterhout
T. 0162-694977
Bezoek de website

De Schout

De Schout is direct gelegen naast de Sint-Jans basiliek op de Markt in het centrum van Oosterhout. De Schout heeft sfeer van de bijzonder eigentijdse mengeling van restaurant, café en lounge-club verpakt in een stijlvol monumentale ambiance. Overdag kunt u hier terecht voor een heerlijk kopje koffie, een smakelijke lunch of een gezellig drankje.’s Avonds is het heerlijk tafelen in een sfeervol ingerichte restaurant of lekker borrelen in het café en aan de bar.

restaurant de schout oosterhout

U kunt hier ook terecht voor High Tea of High Wine. De Schout heeft tevens een aparte ruimte voor groepen. Een aanrader als u graag in beslotenheid wilt dineren met een gezelschap.

Markt 18, 4901 EP Oosterhout
T. 0162-694327
Bezoek de website

Brasserie Petit Paris Oosterhout

“De huiskamer van Oosterhout”

Midden in het winkelhart van Oosterhout, waar het moderne overdekte winkelcentrum overgaat in de niet-overdekte winkelstraat van Oosterhout, zit Brasserie Petit Paris. Brasserie Petit Paris is een jong bedrijf waar men nog echt een huiskamergevoel heeft: Brabantse gezelligheid in een ouderwetse huiselijke sfeer.

brasserie petit paris oosterhout

Hier kunt u terecht voor een lekker ontbijt, koffie en eventueel een gebakje. De koffie zetten ze op ambachtelijke wijze met versgemalen koffiebonen van Portioli. Al warme dranken worden geserveerd met een vers, zelf gebakken koekje (met een beetje geluk zijn ze nog warm) Ook de eigengemaakte appelbol is een echte aanrader! Er zijn daarnaast vele mogelijkheden voor o.a lunch, High Tea, borrel, hapjes of diner en de kaart is bijzonder veelzijdig.

Arendstraat 31, 4901 JJ Oosterhout
T. 0162-429784
Bezoek de website

Eet smakelijk!

Er zijn zoveel leuke plekjes en restaurants in de omgeving te vinden. We hebben nog lang niet alles op de website staan. Heeft u een mooi restaurant bezocht die het vermelden waard is, laat het ons dan ook zeker even weten: info@munnickenheide.nl