Een authentieke landelijke Bed en Breakfast bij Breda

Wil je lekker even de rust opzoeken of genieten van de beroemde Brabantse gezelligheid? Dan ben je bij het Gastenverblijf Munickenheide op de ideale plek. Wij bieden de ideale Bed & Breakfast bij Breda aan.

Je kan er uitrusten en genieten van het natuurlijke Brabant en op kan staan met de geur van weiland en heide. En onze heerlijke steekontbijt is een uniek begin van een nieuwe dag.

 

Bed & breakfast arrangementen

We bieden de volgende arrangementen met Bed & Breakfast in Breda aan:

 

Waarom een Bed & Breakfast arrangement bij Munnickenheide?

Omringd door weiland, bos, water en heide.

Je bent hier op een unieke natuurlijke plek omringd door weiland, bos, water en heide. De Vrachelse heide is een uniek stukje natuur. Hier kan je de ongerepte heide , stuifzand en bos beleven. Dit is een plezier voor familie, vriendengroepen, en huisdieren. Je kunt er lekker wandelen of fietsen. Picknicken behoort ook tot de mogelijkheden.

Tip : Kom in het najaar! Dan kan je genieten van de heide in bloei.

Lekker tussen de overheerlijke streekproducten.

  • Geniet ook direct lekker van de streekproducten bij het ontbijt. Later op de dag kan je ook nog langs andere plekken gaan. Probeer bijvoorbeeld Marja’s Zuivelijs. Hier kan je handgemaakt ijs proeven, van de melk van de eigen koeien. Een andere aanrader is pannenkoekenhuis Koeckers waar je terecht kan voor een lekkere pannenkoekenlunch of diner.

Tip: In het voorjaar is het smullen van de niet te versmaden asperges. Leuk ook om deze als souvenir mee naar huis te nemen. Een goede plek hiervoor is van Beek. Je kan hier trouwens het gehele jaar lekker lunchen en dineren.

De ideale uitvalbasis voor Carnaval.

Een bed & breakfast op de Munnickenheide is ook de ideale uitvalsbasis voor carnaval in Breda of Terheijden. Breda is dan bekend onder de naam Kielegat. Terheijden draagt dan de naam Schraansersrijk.

Wat is er lekkerder dan na een carnavalsavond bij te komen op jouw rustige Bed & Breakfast nabij Breda!

Reserveer nu

Of je nu gewandeld, gefietst of van de Brabantse gezelligheid genoten hebt:  je kan op je eigen luxe B&B bij Breda heerlijk tot rust komen. Reserveer nu online:

Reserveer online

B&B Terheijden Breda luxe kamer

Bed & Breakfast | Luxe kamer

Aan de achterzijde van onze verbouwde boerderij is onze luxe kamer. Deze kamer is ruim ingericht met twee openslaande deuren, die uitkomen op een terras van waaruit u ver over de velden heen kunt kijken. Op deze kamer staan twee boxspring bedden, badkamer met ligbad, inloopdouche en toilet. Je kan de luxe kamer ook direct met een heerlijke streekontbijt boeken. Lekker gemakkelijk!

Meer info

Bed & breakfast | Comfortkamer

Geniet van onze comfortkamers op de bovenverdieping met een eigen wastafel en een gedeelde badkamer op de gang. Het is mogelijk twee kamers te boeken, waardoor je de hele verdieping en badkamer voor jezelf hebt. Op deze kamers kunnen we desgewenst twee bedden extra bijplaatsen, zodat je met maximaal vier personen op de kamer kunt slapen. Je kan de comfortkamer direct boeken met het overheerlijke streekontbijt.

Meer info

Ons overheerlijke Streekontbijt

Het overheerlijke Brabantse streekontbijt is de ideale manier om jouw nieuwe dag te beginnen. Dit uitgebreide ontbijt bestaat uit producten uit de omgeving. Het wordt geserveerd in onze gezellige landelijke eetruimte. Ons overheerlijke streekontbijt is ook los verkrijgbaar voor € 15,00 p.p.

Meer info