Er op uit!

Er is van alles te doen in de omgeving

Natuurlijk kom je naar ons gastenverblijf om heerlijk te relaxen, maar als je tijdens je vakantie er op uit wilt, is er ook genoeg te beleven. Ter inspiratie hebben we alvast een aantal suggesties voor jullie verzameld.

Download ook de app van IZI Travel voor meer tips en mogelijkheden of de app van het VVV.

Gerry & Gerjo Leijten
Gastenverblijf Munnickenheide

Zwembad

 

Wanneer u bij ons op het gastenverblijf overnacht, kunt u kosteloos gebruik maken van zwembad de Randoet of het Puzzelbad.
Het Puzzelbad is gelegen in Terheijden en de Randoet is in Made. Meer informatie over de zwembaden is te vinden op: https://www.optisport.nl/randoet

Naar de Efteling

Op 15 minuten rijden met de auto, ligt attractiepark de Efteling. Ons gastenverblijf is daarmee een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan dit geweldige park. Van de allerkleinsten tot de echte waaghalzen, de Efteling biedt voor ieder wat wils.

Voor tickets bezoek je de website van de Efteling

Golfen op landgoed Bergvliet

golfbaanBeginner of gevorderde, eendagsvlieg of prof: iedereen is welkom op deze golfbaan. Want golfen op Golfbaan Landgoed Bergvliet is in de eerste plaats plezier hebben en ontspannen. Het landelijke decor van het brabants landgoed met rustgevende waterpartijen en zijn authentieke elementen zal  daarin zeker bijdragen.

 

De Golfbaan is op slechts enkele minuten gelegen van het Gastenverblijf.

Een 18 holes golfbaan

De 18 holes par 71 wedstrijdbaan kenmerkt zich door een glooiend course met op bijna elke hole de bosrand als decor. Elke hole heeft een geheel eigen karakter en zal keer op keer weer verrassen. Afstand en moeilijkheidsgraad zijn uiteraard bij elke hole goed op elkaar afgestemd.

Voor meer informatie over de golfmogelijkheden verwijzen we je graag naar de website van Landgoed Bergvliet.

Bezoek Nationaal park de Biesbosch

Een dagje (kano)varen

Op slechts 10 minuten rijden van het Gastenverblijf ligt Drimmelen. Drimmelen is de plek waar je moet zijn als je een dagje naar de Biesbosch wilt. Het hele jaar door kun je er een boot huren of meevaren met één van de vele georganiseerde boottochten.

Als het weer het toelaat is een kanotocht van harte aan te bevelen. In een kano beleef je De Biesbosch van heel dichtbij. Waan je in een jungle met smalle bochtige kreekjes en overhangende takken. Je peddelt door een weids en ruig landschap met grote kreken en rietruigten en over weidse watervlakten met brede rietkragen. Voor zowel ervaren als beginnende kanovaarders zijn er diverse routes te volgen, van 2 uur tot een hele dag.

Plan hier je uitje naar de Biesbosch

Het beroemdste kasteel van Nederland

Op 25 minuten rijden met de auto, ligt Slot Loevestein. Slot Loevestein is het beroemdste kasteel van Nederland. In het oerhollandse rivierenlandschap, waar Maas en Waal samenkomen, liet ridder Dirc Loef van Horne in 1361 zijn kasteel bouwen.

Toen ideaal om tol te heffen, tegenwoordig ideaal voor een dagje uit met gezin. Het slot is nog geheel intact en u kunt er uitgebreid ronddwalen.

Voor jong en oud

In het kasteel, de voorburcht en het soldatendorp is voor iedereen van alles te beleven. In het museum leert u over Hugo de Groot, de Middeleeuwen en de Hollandse Waterlinie. Met spellen komt u meer te weten over kruit en wapens, en in de kelder kunt u de ervaring van hoogwater voelen. Iedereen krijgt een sleutel om alles mee te kunnen ontdekken. Beleef het!

Website Slot Loevestein