Zakelijk arrangement Terheijden

Zakelijke arrangementen & verhuur locatie

Even weg van kantoor en ongestoord overleggen, trainen of brainstormen? Of zoek je een locatie voor je training of workshop? Bij Munnickenheide kun je een bijeenkomst precies plannen zoals jij dat wilt.  Wij zorgen samen met jou voor een zakelijk (vergader)arrangement op maat.

Je kunt bij ons zelf aangeven hoe laat de aankomst van de deelnemers is en wat je wensen zijn omtrent drinken, eten en zelfs overnachten. Wij kunnen uiteraard ook een lunch of diner verzorgen. Ook zijn er mogelijkheden voor een arrangement met een restaurant of locatie in de buurt van onze zakelijke locatie.

Wij zijn gespecialiseerd in een bijzonder zakelijk evenement mét overnachting, zoals een heisessie in omgeving breda of vergaderweekend.

Munnickenheide: dé zakelijke (vergader)locatie in omgeving Breda & Terheijden

 

 

Vergaderruimte omgeving Breda

Vergaderingen

Munnickenheide biedt een unieke vergaderlocatie aan voor gezelschappen van twee tot 18 personen. Vergaderen in een landelijke sfeer zorgt voor een ontspannen en creatieve uitwerking. Bovendien kun je tussendoor een verfrissende wandeling maken door de linies, waarbij je je hoofd weer lekker leeg kunt maken. Daarna begin je weer met nieuwe energie aan het vervolg van de vergadering, brainstorm, training of workshop.

Meer info

Teambuilding

Naast onze vergaderkamer hebben we een uitstekend terrein dat geschikt is voor leuke teamspelletjes of andere teambuildingactiviteiten. Wij zorgen voor een goede begeleiding. Ook is het mogelijk om met de huifkar naar een outdoor parcours te gaan om je collega's eens flink uit te dagen. Sluit af met een pizza workshop of een barbecue. Maar er zijn nog veel andere mogelijkheden! Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Meer info

Heisessies

Wil je graag met het team of collega's uit het dagelijkse werk stappen en een pas op de plaats maken? Met een heisessie zorg je dat alle neuzen weer dezelfde kant uit staan en kom je gezamenlijk tot nieuwe ideeën voor je organisatie. Bij Munnickenheide zorgen we voor een inspirerende dag in een landelijke en groene omgeving. Eventueel gecombineerd met een teambuilding activiteit of overnachting!

Meer info

Trainingslocatie breda

Trainingslocatie / ruimte

Organiseer jij trainingen of workshops? Samen met Munnickenheide zorg jij voor een bijzonder event, in een inspirerende landelijke en groene omgeving. Of je nu yoga geeft of teambuilding workshops, je kunt onze locatie huren voor jouw event en samen kijken welk arrangement je wilt aanbieden, zoals drinken, eten óf zelfs overnachten!

Meer info