Vergaderen

Unieke vergaderlocatie

Gastenverblijf Munnickenheide biedt een unieke vergaderlocatie aan voor gezelschappen van 2 tot 25 personen. Op ons terrein bevindt zich een compleet gerenoveerde schuur met een sfeervol ingerichte ruimte die gebruikt kan worden voor vergaderingen, bijeenkomsten, brainstormsessie, workshops etc.

huur vergaderruimte

Gastenverblijf Munnickenheide is gelegen in het buitengebied van Terheijden en is uitermate geschikt om met een groep of groepje een dag te vergaderen op een unieke en ontspannende manier.

Faciliteiten op de locatie

  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren
  • Flip-over met papieren en stiften

Tarieven en opties

  • Zaalhuur 25,- Euro per uur
  • Onbeperkt Koffie & Thee  7,50 Euro per persoon
  • Onbeperkt Fris & Sap  12,50 Euro per persoon
  • Lunch  15,- Euro per persoon
  • Beamer met projectiescherm  150 Euro per keer
  • Overnachting vanaf  60 Euro per nacht (zie pods)

Arrangementen

We bieden diverse arrangementen aan. De arrangementen zijn te boeken vanaf 4 personen. De arrangementen zijn exclusief zaalhuur á 25,- Euro per uur.


Arrangement 1  dagdeel (4 uur)  prijs € 20 p.p.

Dit arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, Thee, Mineraalwater, jus d’orange met typisch Brabantse lekkernij worstbrood of een heerlijke chocolade Antoniuskoek.

Arrangement  2  dag  (8 uur)  prijs € 40 p.p.

Dit arrangement is gelijk aan arrangement 1 en daarbij krijgt u een lekkere lunch aangeboden met soep van de dag en verschillende broodjes en vers fruit. In de middag is er ook koffie en thee maar ook verschillende drankjes met snacks zoals, nootjes, kaasplankjes of borrelhapjes.

Arrangement  3  dag + avond  prijs € 90 p.p.

Dit arrangement is gelijk aan arrangement 2 en ter afsluiting van de dag maakt u met uw gezelschap een korte wandeling. U kunt kiezen voor het nabijgelegen Pannenkoekenhuis, waar u geniet van een heerlijke 3-gangenmenu met pannenkoeken. Of u kiest voor een gezellig restaurant dat op 3 km van ons gastenverblijf gelegen is en waar u ook kunt genieten van een heerlijk 3-gangenmenu. Aan u de keuze.

U bent van harte welkom!

Wilt u van de bijeenkomst echt een onvergetelijke dag of een meerdaagse bijeenkomst maken? Overnacht dan ook in één van onze Pods. Hoe uw perfecte vergadering er ook uit mag zien, wij denken graag met u mee. Ook als u speciale wensen heeft, vraag het ons gerust.

Voor meer informatie en reserveringen, bel: 06-54976198 of mail naar:  info@munnickenheide.nl

logo-gastverblijf