Beoordelingen

Wij hebben een aantal beoordelingen van onze gasten voor je op een rijtje gezet.

Susanne Teuwen
Susanne Teuwen
15:33 29 Jul 23
Mooi verzorgd campingterrein, super gastvrije eigenaren, heerlijk streekontbijt en prachtige locatie in de buurt van Breda. Echt een aanrader.
Kayla de Jager
Kayla de Jager
19:36 26 Jul 23
Heerlijke rustige camping. Wij hebben overnacht in een pod, welke keurig worden onderhouden. Tevens hebben wij gebruik gemaakt van het ontbijt, wat ook heerlijk was. De eitjes worden precies bereid zoals jij wil & er is ruimschoots keuze. Toiletten en douches waren erg schoon.Zeker een aanrader!
Jeff Ayling
Jeff Ayling
09:33 22 Jul 23
francesco van der valk
francesco van der valk
10:32 18 Jul 23
heerlijke locatie in de natuur om na de werkzaamheden te relaxen!! Alles aanwezig, schoon en heerlijk rustige omgeving.
Christie van der Kleij
Christie van der Kleij
15:08 16 Jul 23
We hebben er een weekend gekampeerd. Kleinschalige, rustige camping. Een camping met charme, aardige gastvrouw, super sanitair!
Magda Okkerman
Magda Okkerman
08:16 16 Jul 23
Prachtige ruime camping, in mooie rustige omgeving, op fietsafstand Breda en de Biesbosch. Zeer schoon sanitair. Één ochtend genoten van een heerlijk ontbijt. Deze camping komt bij onze favorieten, we gaan zeker nog eens terug!
Hans Hanegraaff
Hans Hanegraaff
09:17 06 Jul 23
Weer zo'n heerlijk kleine en rustige camping met ruime plaatsen. Toiletten en douches zijn echt top, schoon en netjes, geen spinnenwebben aan het plafond! Uitstekende wifi-ontvangst. Gastvrije, behulpzame, vriendelijke beheerders. Bedankt voor een heerlijk verblijf (alleen storm Poly was niet te voorkomen😄).
Hermi Schrier
Hermi Schrier
17:11 15 May 23
We stonden met onze Renault 15/17 daar op de camping, andere hadden een pod of een appartement gehuurd.Sanitair was heel schoon, ook de camping zelf. Hele aardige eigenaren.De gezamenlijke pizza- avond was ook een succes.Zo ook het ontbijt op de zondagmorgen.Wij hebben een topverblijf gehad.In de kantine kon je fris, wijn, koffie en bier pakken wat je dan op een briefje noteerde en bij het weggaan afrekende.Kom zeker nog eens terug om van de welness te genieten.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader