Boekingsvoorwaarden

Boekingsvoorwaarden

Voor al onze overnachtingen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca ( KHN ) van toepassing, De volledige tekst van de voorwaarden kunt u vinden op:

Daarnaast hanteren wij aanvullende voorwaarden. Zie hieronder:

Betalingsvoorwaarden

Bij het maken van een (online) boeking of bij het accepteren van een optie of reservering, gaat u akkoord met de boeking en het voorgestelde (of betaalde) bedrag. Het is niet mogelijk later aanspraak te maken op een wijziging van het bedrag. Wanneer het sprake is van onrecht, dan kan een aanvraag ingediend worden voor een coulance regeling.

Annuleringsbeleid

Conform de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van Koninklijke Horeca Nederland gelden bij annulering de volgende voorwaarden:

  • Bij annulering meer dan 1 maand vóór de gereserveerde datum, brengen wij u 10% van de reserveringswaarde in rekening;*
  • Bij annulering meer dan 14 dagen vóór de gereserveerde datum, brengen wij u 60% van de reserveringswaarde in rekening;
  • Bij annulering meer dan 7 dagen vóór de gereserveerde datum, brengen wij u 85% van de reserveringswaarde in rekening;
  • Bij annulering 7 dagen of minder vóór de gereserveerde datum, brengen wij u 100% van de reserveringswaarde in rekening.

No show: In geval van no-show zal de klant in alle gevallen verplicht zijn de gehele reserveringswaarde = 100% te betalen. Wij bieden geen restitutie wanneer er sprake is van no-show.
* Wij vragen een aanbetaling van 10% voor reserveringen langer dan 30 dagen van tevoren, met een minimum van €25,- euro.

Reservering wijzigen

Een reservering wijzigen kan altijd kosteloos tot 48 uur van tevoren, op basis van beschikbaarheid. Indien het niet lukt om de reservering te verplaatsen, dan gelden de annuleringsvoorwaarden voor restitutie. Binnen 48 uur brengen wij de aanbetaling (10% met een minimum van €25,-) in rekening.