Ons verblijf

Munnickenheide boerderijcamping & recreatieboerderij is gelegen aan het Munnikenhof in het buitengebied van Terheijden en is van origine een boerderij. Deze boerderij bouwden we recent om tot een unieke plek om te overnachten. Je kunt bij ons buitengewoon overnachten in één van de studio’s of luxe kamers in de verbouwde schuur, in één van onze buitengewone Pods of zelf je tentje opzetten op ons ruime kampeerveld.

 

Over ons gastenverblijf

Op ons gastenverblijf kun je relaxen en genieten van het buitenleven. Er zijn volop activiteiten en de omgeving met bossen, akkers, weiden en water is prachtig. Munnickenheide is gelegen aan de Zuiderwaterlinie tussen de linie’s van het Munnikenhof en Den Hout en ligt aan de voet van National Park de Biesbosch. Daarnaast is de bruisende stad Breda om de hoek, maar ook het veel kleinere stadje Oosterhout is zeker een bezoek waard.

 

We hebben een modern sanitairgebouw, een gezamenlijke ontbijtruimte en keuken. Elke ochtend serveren we in de ontbijtkamer een streekontbijt met kaas van de kaasboerderij ’t Bosch’, honing van onze buurtimker en diverse producten van het land uit onze regio. Ons brood komt van warme bakker Van Dongen, al drie keer winnaar van het beste Brabantse worstenbroodje.

Op ons verblijf heb je grote kans om onze buitengewone kippen tegen het lijf te lopen. Als de omstandigheden het toelaten dan kun je de kippen zien scharrelen tussen de pods en over het kampeer terrein en zijn ze van dichtbij te bewonderen.

 

 

 

In Terheijden nabij Breda en Oosterhout

Munnickenheide is gelegen in Terheijden op de rand van de gemeente Drimmelen. Maar je zit binnen een paar minuten in de gemeente Breda en Oosterhout. Onze locatie is uniek omdat het onderdeel uitmaakt van de Zuiderwaterlinie. Munnickenheide ligt tussen de linies van het Munnikenhof en Den Hout. Dit zijn de twee oudste originele verdedigingswallen met de originele zichtbare vormen en bestaande lunetten en randoetten.

Ons verblijf ligt ook aan de voet van het National Park de Biesbosch waar u heerlijk kun varen, fietsen en wandelen in de natuur.

Dit mag je bij ons verwachten

Bij ons kun je genieten van de rust en ruimte, gecombineerd met moderne luxe. Denk hierbij onder andere aan goede bedden in alle verblijven en gratis wifi-verbinding.  Maar bovenal bieden wij je persoonlijke service, want gastvrijheid dragen wij hoog in ons vaandel. Wij willen je verblijf onvergetelijk maken!