Minicamping omgeving Breda

Ook even genieten in een oase van rust in het landelijke West-Brabant? Onze kleinschalige minicamping vlakbij Breda bevindt zich op een bijzondere plek ten noorden van Breda, naast Terheijden. Onze minicamping is ontstaan uit een omgebouwde boerderij en ligt op een unieke natuurplek omringd door de verdedigingswerken van de Zuiderwaterlinie. Je vindt hier een stuk ongerept natuur waar veel dieren hun thuis hebben, met mooie wandelroutes en veel groen.

Je wandelt vanuit onze camping direct door de linie van het Munnickenhof. Deze linie is een bijzondere stukje natuur, dat Menno van Coehoorn in 1600 liet aanleggen als verdedigingswerk voor de stad Breda. Voor de rustzoekers is camping Munnickenheide in Terheijden de ideale uitvalsbasis, ook als je een dag naar bruisend Breda wilt. ‘Breda! De stad met karakter!’

Na zo’n inspirerende dag is het op onze minicamping heerlijk tot rust komen. Wij zorgen voor alle voorzieningen en faciliteiten, zodat jij heerlijk kunt genieten.
Wij zijn een aangesloten ANWB & SVR camping.

Meer info over kamperen

Reserveer online

Minicamping Munnickenheide bij Breda

Wil je graag Breda beleven, of juist de natuur beleven in de omgeving van Breda? Onze minicamping in de directe omgeving van Breda is jouw overnachtingsplaats om tot rust te komen en te genieten.

Er is een luxe verwarmd sanitairgebouw op de camping, voorzien van alle gemakken. Onze kampeerplaatsen hebben standaard een eigen stroompunt, maar het is mogelijk een plek zonder elektriciteit of een trekkersplaats te boeken. Onze zonnepanelen voorzien de camping en gebouwen van groene stroom.

Enkele faciliteiten van de minicamping:

  • Modern en verwarmd sanitairgebouw
  • Picknicktafels en gezellig prieel
  • Ontbijtruimte met zicht op landerijen
  • Koffiecorner / ontmoetingsruimte
  • Groene plekken, wandelroutes en landelijke
  • En nog veel meer!

Naast een uitvalsbasis voor Breda, vind je bij ons tal van unieke arrangementen en uitjes om er een echte buitengewone campingovernachting van te maken! Bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in de privéwellness of bij SpaOne, inclusief verwenpakket. Puur genieten! Ook bieden we arrangementen voor levensgenieters, of dat nu een B&B arrangement is of een heerlijke bierproeverij.

Liever een rustige activiteit plannen? Vanuit Munnickenheide loop je ontzettend mooie wandeltochten of maak je prachtige fietstochten door de omgeving van Breda. Ontdek bijvoorbeeld de Zuidwaterlinie, een ongerept stukje natuur om de camping!

Reserveer nu

Charmecamping omgeving Breda