Camping bij Breda

Ken je Brabant al? Onze kleinschalige camping vlakbij Breda bevindt zich op een bijzondere plek ten noorden van Breda, naast Terheijden. Onze Charmecamping ligt op een unieke natuurplek omringd door de verdedigingswerken van de Zuiderwaterlinie. Je vindt hier een stuk ongerept natuur waar veel dieren hun thuis hebben.

Je wandelt vanuit onze camping direct door de linie van het Munnickenhof. Deze linie is een bijzondere stukje natuur, dat Menno van Coehoorn in 1600 liet aanleggen als verdedigingswerk voor de stad Breda. Voor de rustzoekers is camping Munnickenheide in Terheijden de ideale uitvalsbasis, ook als je een dag naar bruisend Breda wilt. ‘Breda! De stad met karakter!’

Na zo’n inspirerende dag is het op onze camping heerlijk tot rust komen.

Meer info over kamperen

Reserveer online

Camping omgeving Breda

Wil je graag Breda beleven, of juist de natuur beleven in de omgeving van Breda? Onze charmecamping in de omgeving van Breda is jouw overnachtingsplaats om tot rust te komen en te genieten.

Naast een uitvalsbasis voor Breda, vind je bij ons tal van unieke arrangementen en uitjes om er een echte buitengewone overnachting van te maken! Denk aan een sportief outdoor uitje, incl mountainbiken. Of juist heerlijk ontspannen in de privéwellness. Puur genieten!

Liever een rustige activiteit plannen? Vanuit Munnickenheide loop je ontzettend mooie wandeltochten of maak je prachtige fietstochten door de omgeving van Breda. Ontdek bijvoorbeeld de Zuidwaterlinie, een ongerept stukje natuur om de camping!

Charmecamping omgeving Breda