Camping Made, Noord-Brabant

Wil je kleinschalig kamperen in Brabant? Kom dan eens naar Camping Munnickenheide. Onze minicamping ligt in een prachtige landelijke streek, tussen de dorpen Made en Terheijden. Onze minicamping is een voormalige boerderij omgebouwd tot recreatieboerderij en camping. Wij staan voor kleinschaligheid, gezelligheid en rust. Onze camping biedt een beperkt aantal groene royale kampeerplaatsen met een ondergrond van gras, omringd door bomen en struiken met eetbare vruchten. Wij garanderen een relaxte vakantie met veel groen, een gezellige Brabantse sfeer en veel te ontdekken in de omgeving!

Onze minicamping biedt tevens een prima uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten. Wij hebben beschrijvingen van verschillende wandelroutes en de fietsroutes kun je prima volgen aan de hand van de zogenoemde fietsknooppunten. Geen fiets? Geen probleem, wij hebben verschillende (elektrische) fietsen beschikbaar om te huren.

Op onze kleinschalige camping heerst rust en ruimte een echte kleinschalige charme camping waar je zelf mag bepalen waar en hoe je je caravan of tent wegzet.

Meer info over kamperen

Reserveer online