Minicamping West-Brabant

Ook even genieten in een oase van rust in de landelijke natuur? Onze kleinschalige minicamping in West-Brabant bevindt zich op een bijzondere plek ten noorden van Breda, naast Terheijden. Onze minicamping is ontstaan uit een omgebouwde boerderij en ligt op een unieke natuurplek omringd door de verdedigingswerken van de Zuiderwaterlinie. Je vindt hier een stuk ongerept natuur waar veel dieren hun thuis hebben, met mooie wandelroutes en veel groen.

Onze charmecamping is aangesloten bij de SVR. Het is dus mogelijk om via je lidmaatschap met korting te boeken. Ook is het mogelijk om last-minute te boeken of aan te komen (mits er beschikbaarheid is). Wij helpen je graag verder bij de Receptie.

Over onze minicamping

Onze camping is direct gelegen aan de linie van het Munnickenhof. Deze linie is een bijzondere stukje natuur, dat Menno van Coehoorn in 1600 liet aanleggen als verdedigingswerk voor de stad Breda. Voor de rustzoekers is minicamping Munnickenheide in Terheijden de ideale uitvalsbasis.

Voor onze gasten is het op onze minicamping heerlijk tot rust komen. Wij zorgen voor alle voorzieningen en faciliteiten, zodat jij heerlijk kunt genieten.

Meer info over kamperen

Reserveer online

Minicamping Munnickenheide in West-Brabant

Wil je graag de Brabantse natuur beleven, of juist de dorpjes en de bruisende stad Breda? Onze charme minicamping is gelegen ten noorden van Breda en naast Terheijden – goed bereikbaar in West-Brabant. Munnickenheide is jouw overnachtingsplaats om tot rust te komen en te genieten.

Er is een luxe verwarmd sanitairgebouw op de camping, voorzien van alle gemakken. Onze kampeerplaatsen hebben standaard een eigen stroompunt, maar het is mogelijk een plek zonder elektriciteit of een 1-persoons trekkersplaats te boeken. Onze zonnepanelen voorzien de camping en gebouwen van groene stroom.

Enkele faciliteiten van de minicamping:

  • Modern en verwarmd sanitairgebouw
  • Picknicktafels en gezellig prieel
  • Ontbijtzaal en tevens huiskamer
  • Koffiecorner / ontmoetingsruimte
  • Groene plekken, wandelroutes en landelijke
  • En nog veel meer!

Naast een landelijke omgeving in West-Brabant, vind je bij ons tal van unieke arrangementen en uitjes om er een echte buitengewone campingovernachting van te maken! Bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in de privéwellness of bij SpaOne, inclusief verwenpakket. Puur genieten! Ook bieden we arrangementen voor levensgenieters, of dat nu een B&B arrangement is of een heerlijke bierproeverij.

Liever een rustige activiteit plannen? Vanuit Munnickenheide loop je ontzettend mooie wandeltochten of maak je prachtige fietstochten door de omgeving van Breda. Ontdek bijvoorbeeld het ongerept stukje natuur direct om de camping!

Reserveer nu

Minicamping West-Brabant