Ongestoord vergaderen en ruimte voor nieuwe ideeën.

Even weg van kantoor en ongestoord overleggen, trainen of brainstormen? Dan zit je bij ons prima! Je kunt hier je bijeenkomst precies plannen zoals jij dat wilt.  Wij verzorgen jouw vergaderarrangement op maat.

Omdat we maar maximaal één vergadering per dag hebben, kun je zelf aangeven hoe laat de aankomst van de deelnemers is en hoe laat je de lunch wenst. Wij kunnen ook het avondeten verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue of een workshop zelf pizza’s maken en bakken in onze houtoven. Maar er zijn ook arrangementen mogelijk bij een restaurant in de buurt.

 

 

Vergaderingen

Munnickenheide biedt een unieke vergaderlocatie aan voor gezelschappen van twee tot 18 personen. Vergaderen in een landelijke sfeer zorgt voor een ontspannen en creatieve uitwerking. Bovendien kun je tussendoor een verfrissende wandeling maken door de linies, waarbij je je hoofd weer lekker leeg kunt maken. Daarna begin je weer met nieuwe energie aan het vervolg van de vergadering, brainstorm, training of workshop.

Meer info

Teambuilding

Naast onze vergaderkamer hebben we een uitstekend terrein dat geschikt is voor leuke teamspelletjes of andere teambuildingactiviteiten. Wij zorgen voor een goede begeleiding. Ook is het mogelijk om met de huifkar naar een outdoor parcours te gaan om je collega's eens flink uit te dagen. Sluit af met een pizza workshop of een barbecue. Maar er zijn nog veel andere mogelijkheden! Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Meer info